Dna

31.12.2010 08:10

Nemoc DNA, neboli nemoc králů je běžný typ artritidy (zánětu kloubů), který souvisí se zvýšenou hladinou kyseliny močové v tělních tkáních. Postihuje většinou muže nad 40 let, ale jsou samozřejmě známy i případy dny u žen a také u mladších mužů (již od 20 let) což souvisí se současným životním stylem.

Problém je kyselina močová.

Kyselina močová je výsledný produkt metabolismu, látek zvaných puriny. Postižený organismus neprodukuje dostatečné množství trávícího enzymu urikázy, který oxiduje velmi těžce rozpustnou kyselinu močovou na vysoce rozpustnou látku, která je z těla vylučována ledvinami. V důsledku této anomálie dochází k hromadění kyseliny močové v krvi a tkáních, kde nakonec krystalizuje. Vytvořené jehličkové urátové krystalky pak pronikají do málo prokrvených tkání - zejména kloubů - a jako skutečné jehly se do nich zabodávají.  

Z detoxikační medicíny je potřeba zaměřit se především na očistu ledvin přípravky UrinoDren, UrinoHerb, Deuron a k tomu přípravek Biosalz, který rozpoští biogenní soli a pomáhá je odvádět z těla. Toto rozpouštění může trvat i několik měsíců po dobrání přípravku. Účinky informačních preparátů působí ještě několik týdnů až měsíců po tom, co jsme skončili s jejich užíváním. Použít můžete i Detoxikační balíček Močové cesty, který zahrnuje základní přípravky k detoxikaci ledvin. Principem všech těchto přípravků je odstranit infekční ložiska v močovém systému vytvořená z hlenu, bílkovin, cukru, bakterií apod. a umožnit ledvinám správně odvádět kyselinu močovou z organismu.

Protože je potřeba také upravit metabolismus je vhodné léčbu doplnit přípravky WLHerb, Metabex a Metabol

 

MEDICINÁLNÍ HOUBY:

          Reishi

C.I.C. JOALIS:

          Biosalz - biogenní soli

          Detoxikační balíček Močové cesty

          Deuron - močové cesty a ledviny

          Vertebra - klouby a páteř

Vyhledávání

Kontakt

BARTOŠOVÁ Jitka Pacetluky 87
768 43 Kostelec u Holešova
+420 776 070 840 IČ: 46192026